hilo navegacion-->NO

Euros Naturgy

Pagant amb la teva Targeta Gas Natural Fenosa, pròximament la teva targeta Naturgy, obtens Euros Narturgy que pots bescanviar per descomptes a la factura de la llum i/o el gas, per productes a la nostra Botiga Online o donar-los en projectes humanitaris. 

Aconseguir Euros Naturgy és molt fàcil:

Imatge de recurs

Obtindràs 5 cèntims d'Euros Naturgy per cada 10 € de compra que facis amb la Targeta Gas Natural Fenosa (properament Targeta Naturgy).

Pots obtenir 6 Euros Naturgy per cada amic que demani la targeta.

Pots sol·licitar una targeta addicional per a un familiar i els Euros Naturgy que generin s'acumularan al teu compte.

1 Euro Naturgy és igual a 1 euro, però no poden ser canviables per diners, no són acumulables ni transferibles d'un titular a un altre.

T'oferim diferents opcions per utilitzar els teus Euros Naturgy (abans Euros Gas Natural Fenosa):

Imatge de recurs

En la factura de la llum i/o gas. Per utilitzar-los en la factura de la llum i/o gas, cal tenir el subministrament contractat amb Naturgy Iberia, S.A (abans Gas Natural Serveis SDG, S.A.) i tenir un mínim de 3 Euros Naturgy acumulats.

Imatge de recurs

En projectes solidaris pots col·laborar en un projecte solidari donant la quantitat d'Euros Naturgy que triïs.

* També pots bescanviar els teus Euros Naturgy a la factura de la llum i/o el gas o en projectes humanitaris trucant al 900 100 251.

Imatge de recurs

A la nostra Botiga Online podràs adquirir qualsevol dels productes i aplicar els teus Euros Naturgy sobre el preu final. Si tens menys Euros Naturgy dels que marca el preu del producte que t'agrada, pots pagar la part que et falta amb diners.

També et pot interessar

Si ara es diuen euros Naturgy, els euros Gas Natural Fenosa que vaig acumular es mantenen?

Efectivament, els euros GNF -que haguessis acumulat amb l'ús de la teva targeta Gas Natural Fenosa- els mantens. És un canvi de denominació, i segueixen tenint el mateix valor econòmic:
1 euros GNF = 1 euro Naturgy = 1 euro.

Així i tot, recorda que els euros Naturgy o euros GNF caduquen als 5 anys d'haver-se generat. Igualment caducaran si en el període dels últims 12 mesos no hi ha hagut cap moviment, disposició o pagament de rebuts en el teu compte de la targeta.